Tisdag

Idag tog vi en vilodag från bussresandet, de andra åkte till Edingburgh men vi kände att vi ville strosa omkring lite själva.
Lite shopping har det blivit:

20120710-164339.jpg

En flaska till min samling.

20120710-164418.jpg

Lite snygga strumpor.

20120710-164500.jpg

Ingen öppen dörr när man duschar, en av medresenärerna berättade att förra gången hon var här var det en gäst som duschade mitt i natten och brandlarmet gick. Så alla fick utrymma hotellet. Hon rekommenderade att ha lite kläder lätt tillgängliga eftersom man är tvungen att utrymma när larmet går.

Träffade också en söt liten dam i coopäffaren, hon berättade att hon var från England men bosatt sej här efter hennes man dött. Hon sa att hon skrek efter honom varje kväll men tyvärr glömde hon skicka med honom sin hörapparat så han kan inte höra henne…sagt med glimten i ögat.
Hon hade också besökt Sverige och tyckte det var ett fint land, det fanns ju så många som hette som henne där, Inga.

Nu kan man dricka afternoontea här, fast vi tar en eftermiddagsöl istället.

Inatt

Inatt sov jag skitdåligt, varmt, en hund som tog upp halva sängen vid fotändan, en annan som trängde sej in sidledes. Nej sova i soffan blev en bra ide, vaknade vid 6-tiden, ja då låg en hund vid fötterna iofs inte den store svarte utan lillskiten…i andra soffhörnan tronade Millan. Tror husse haft en natt utan vovvar i sängen…..

Efter lite fix och trix hemma bar det av till Nacka-Gustafsberg. Gustafsberg för att kolla in deras porslinsoutletar och Nacka för där finns en affär som heter Crocs och mina favvoskor är helt utslitna.
Hittade en liten grej på villeroy&boch men inga fynd, sedan bar det av till Nacka forum, parkerade gick in i köpcentret, jag har inte varit där förut, hittade min affär på en gång, tur!
Köpte ett par skor…sommaren är räddad.

Eftermiddagen blev vila, läsa, rasta hundar, veterinären med Maia, laga middag, köpa glass, softa, umgås med tjejerna.
En bra första dag på semestern. Imorgon ska jag växla lite cash så,jag klarar mej i UK.

Ha de Mia

Mina nya skor:

20120702-203744.jpg

Lördag

Dagen började sent sov till 8.00, skönt! Frukost blev det vid 10-tiden. Sedan bar det av till Kungsör för att köpa tidning och hämta ved. Fikade också hos M&K.

Lite trött efter det och läste lite, somnade givetvis en stund och vaknade hungrig. På med grillen och grillade lite korv. Sedan har det varit mest slappa, pratade med Em och Ew. Hundra år sen vi pratade längtar efter o se henne.

Nu är brasan tänd och årets första sommarkryss väntar…….

Ha de Mia

Mia skriver

Min dag började med en liten chock. E & E var vakna vid 6.30???? Det visade sej att de skulle åka till Vh för att tvätta mm…
Började sen fylla i alla Maias papper till försäkringsbolaget och fick skrivkramp men jag har övat ordentligt på postnr, addressen hem mitt personnummer och dagens datum, och mitt mobiler som jag inte kunde utantill förut.
Sedan blev det landet och ju mer vi närmade oss desto sämre väder blev det….men det var ju så soligt och fint hemma. Ska vi vända hem igen?
När vi var framme efter lite proviantering i metropolen Kungsör så ville jag vila lite och sa till M att när jag vaknat så skiner solen, och vem fick rätt? Jo det blev kanon varmt och solen sken, fast lite molnigt vart det.
Gräsklipparen åkte fram och klipptes och klipptes,nu sitter vi här och tar det lugnt och väntar på M &K som är snälla och kommer med pizza gott!

Ha de’ Mia