Lördag

Dagen började sent sov till 8.00, skönt! Frukost blev det vid 10-tiden. Sedan bar det av till Kungsör för att köpa tidning och hämta ved. Fikade också hos M&K.

Lite trött efter det och läste lite, somnade givetvis en stund och vaknade hungrig. På med grillen och grillade lite korv. Sedan har det varit mest slappa, pratade med Em och Ew. Hundra år sen vi pratade längtar efter o se henne.

Nu är brasan tänd och årets första sommarkryss väntar…….

Ha de Mia

Mia skriver

Min dag började med en liten chock. E & E var vakna vid 6.30???? Det visade sej att de skulle åka till Vh för att tvätta mm…
Började sen fylla i alla Maias papper till försäkringsbolaget och fick skrivkramp men jag har övat ordentligt på postnr, addressen hem mitt personnummer och dagens datum, och mitt mobiler som jag inte kunde utantill förut.
Sedan blev det landet och ju mer vi närmade oss desto sämre väder blev det….men det var ju så soligt och fint hemma. Ska vi vända hem igen?
När vi var framme efter lite proviantering i metropolen Kungsör så ville jag vila lite och sa till M att när jag vaknat så skiner solen, och vem fick rätt? Jo det blev kanon varmt och solen sken, fast lite molnigt vart det.
Gräsklipparen åkte fram och klipptes och klipptes,nu sitter vi här och tar det lugnt och väntar på M &K som är snälla och kommer med pizza gott!

Ha de’ Mia